Öğrenciler için toplantı

06 Ekim 2020 Salı

Sevgili Öğrenciler,

Bildiğiniz gibi üniversitemizin birçok akademik biriminde 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı güz dönemi Uzaktan Öğretim şeklinde yürütülecektir.

Sizler için, 12 Ekim’de başlayacağımız Uzaktan Öğretim süreci ve Uzaktan Öğretim Platformumuz (eders.giresun.edu.tr) ile ilgili online bilgilendirme toplantıları düzenliyoruz.

·         Online bilgilendirme toplantılarını Giresun Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (UZEM) yetkilileri Dr. Mithat ÇİÇEK (Müdür) ve Öğr. Gör. Yavuz TEKBAŞ (Müdür Yrd.) yürütecektir.

·         Toplantılarımız 8 Ekim Perşembe günü saat 10:30 ve 14:00’te başlamak üzere iki oturum şeklinde yapılacaktır.

·         Her iki oturumda da aynı bilgiler verilecek ve soru-cevap kısmı olacaktır, dolayısıyla iki toplantıdan birine katılmanız yeterlidir.

Uzaktan Öğretim süreci ile ilgili aklınızdaki tüm soruları sorabileceğiniz online toplantılarımıza özellikle üniversitemize yeni gelen öğrencilerimizin katılımı önemli olmakla birlikte, tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Toplantı Linki: Bu sayfada 8 Ekim Perşembe günü saat 10:00’a kadar paylaşılacaktır.

***Yapmanız gereken tek şey, yukarıda sizinle paylaşacağımız toplantı linkine tıklamanız olacaktır.

Görüşme dileğiyle…

GRU UZEM