Birincilik Derecesiyle Mezun Olan Öğrencimiz Elif AYAZ’a Plaket Takdimi

29 Eylül 2020 Salı

Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin KARADENİZ  Yüksekokulumuzdan 2019-2020 eğitim öğretim döneminden birincilik derecesiyle mezun olan öğrencimiz Elif AYAZ ile bir araya gelerek öğrencimize plaket ve altın hediye etti. Ayrıca görüşmede Yüksekokul Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Emrullah METE  ve Öğr. Gör. Mehmet SEYHAN ile Öğr. Gör. Çağlar SÖZEN' de hazır bulundu.

Yüksekokul Müdürlük makamında gerçekleşen görüşmede Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin KARADENİZ  tarafından Yüksekokulumuzu birincilikle bitiren Finans ve Bankacılık Bölümü Öğrencisi Elif AYAZ’ a hediyeleri takdim edildi.

Yüksekokulumuz birincisine hediyesini takdim eden Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin KARADENİZ, birincilike mezun olan Elif AYAZ’ı kutlayarak başarılarının devamını diledi.