Mezuniyet Töreni

08 Haziran 2023 Perşembe

Üniversitemiz lisans eğitimi veren birimlerinin “2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni” 21 Haziran 2023 Çarşamba günü saat 16.00’ da Güre Yerleşkesi Etkinlik Alanında,  havanın yağışlı olması durumunda ise  19 Eylül Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecektir.

Tören kapsamında lisans programlarının Üniversitemiz 1., 2., 3. süne ve fakülte/yüksekokul 1., 2. ve 3. süne başarı belgesi takdim edilecektir.

Tören öncesinde öğrenciler binişleri giyinmiş olarak İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Otopark Alanında Üniversitemiz birimlerinin kuruluş tarihlerine göre sıralanarak toplanacak, sorumlu hocaları eşliğinde okullarına ait dövizler (tören alanında teslim edilecektir) ile kortej halinde yürüyerek tören alanında yerlerini alacaklardır. 

Tören programına katılacak öğrencilerin binişlerini giymiş olarak (binişsiz katılıma müsaade edilmeyecektir) en geç saat 15.30’ da toplanma alanında bulunmaları gerekmektedir. Tören alanında okulların dövizleri haricindeki pankart, afiş vb. açılmasına, dilek feneri atılmasına, vb. materyallerin kullanılmasına müsaade edilmeyecektir. Öğrencilerimizin belirtilen hususlara riayet etmeleri tören düzeni açısından önem arz etmektedir.

Biniş almak isteyen Fakültemiz öğrencilerinin dikkatine;
Fakültemiz öğrencileri binişleri, öğrenci kimliği ibraz ederek imza karşılığında teslim alabileceklerdir.
Biniş Alma Tarihleri: 12-21 Haziran 2023 (Mesai saatleri içinde)
Biniş Teslim Tarihleri: 22-23 Haziran 2023 (Mesai saatleri içinde)
Tören Programı için tıklayınız...
Birimlerin kuruluş tarihleri için tıklayınız...

Hızlı Erişim