BAHAR ŞENLİĞİ

13 Mayıs 2019 Pazartesi

Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Geleneksel 3. Bahar Şenliği Gerçekleştirildi

Yüksekokulumuz tarafından 2017 yılından itibaren her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen Bahar Şenliklerinin 3.sü, 01 Mayıs 2019 Çarşamba günü Görele Manasur Mesire Alanında, Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin KARADENİZ’in de katıldığı açılış programıyla başladı.

Etkinlikler öncesi Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin KARADENİZ öğrencilere hitap etmek için sahneye çıktı.

Dönem sonu sınavları öncesinde öğrencilere moral vermek ve derslere daha iyi motive olmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen şenlik kapsamında birçok konserin yer aldığını belirten Yüksekokul Müdürümüz, bahar şenliğinde öğrencilerden gönüllerince eğlenmelerini istedi.

Bahar şenliğinin, dostlukların ve kardeşliğin pekişmesine de vesile olmasını temenni eden Yüksekokul Müdürümüz, başta Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet SEYHAN ile Yüksekokulumuzun akademik ve idari tüm personeline ve ayrıca Yüksekokul öğrenci temsilcisi ve ekibine böyle bir etkinliğin gerçekleştirilmesindeki katkılarından dolayı teşekkürlerini sundu.

Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Geleneksel 3. Bahar Şenliği, 01 Mayıs 2019 Çarşamba günü Görele Manasur Mesire Alanında düzenlenen etkinlikler ve konserlerle gerçekleştirildi.

Etkinlik alanında kemençe dinletisi ile başlayan şenlik, Yüksekokulumuz öğrencisi Rabia ŞERAN ve ekip arkadaşlarının Türk Halk Müziği dinletisi ile devam etti. Türk Halk Müziği dinletisinin ardından Yüksekokulumuz öğrencilerinden olan Islık Dili Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Şeref Başkan öğrencilere ıslık dili gösterisini gerçekleştirdi. Sonrasında Yüksekokulumuz personeli Naim YEL öğrencilere yaptığı müzik dinletisi ile öğrencilerin keyifli anlar yaşamasını sağladı.

Şenlik, son dönemin sevilen müzik grubu GAF BAND konseriyle devam etti. GAF BAND müzik grubunun ardından son dönem Karadeniz müziğine Pulim şarkısıyla damga vuran Seren UZUN sahne aldı ve şenlikteki eğlenceyi doruk noktasına çıkardı.

Konserlerin ardından Görele UBYO klasiği olan Geleneksel 3. Bahar Şenliği tamamlanmış oldu.