2020- 2021 Eğitim - Öğretim Yarıyılı Bahar Dönemi Bilgilendirme Mesajı

23 Mart 2021 Salı

Sevgili öğrenciler,
     2020 - 2021 öğretim yılının bahar yarayılınıda mecburiyetten UZEM üzerinden yürüteceğiz. Uzaktan eğitim sırasında çeşitli zorluklarla karşılaşıyoruz. Fakat bu zorlukları bir şekilde büyük ölçüde aşıyoruz. Ancak kıymetli öğrencilerimizeşu uyarıyı da yapmak gereği hissetim. Dersten kalan az sayıdaki öğrencilerimizden bazıları sosyal medyada hocaları hakkında beddua,iftira, çirkin sözler ve tehdit içeren paylaşımlarda bulunduğunu gördük. Bu tür paylaşımları öğrencilerimize yakıştıramıyoruz. Hiç bir hocamız size not hususunda bilerek ve kasten bir haksızlık yapmaz. Bundan emin olabilirsiniz. Şayet böyle bir hisse kapılmışsanız notunuza itiraz edebilirsiniz, hukuki mercilere müracaat edebilirsiniz. Okul müdürlüğüne dilekçe vererek sınav kağıdınızın yeniden incelenmesini isteyebilirsiniz. Ama 20 yaşında bir genç insanın dersinden kaldığı hocası hakkında sosyal medyada çirkin sözler söylemesini ve iftira atmasını biz öğrencilerimize yakıştıramıyoruz. Şayet böyle bir davranışı kendine yakıştırıp benzer davranışlara devam ederse onun hakkında YÖK disiplin yönetmeliği gereğince soruşturma açılacaktır.
      Bütün öğrencilerimize bahar yarı yılının hayırlı olmasını diliyorum.
Dr. Öğr. Üyesi İhsan CORA
                                                                                                                                                                                                                     Müdür