PARA YÜKLEME İÇİN YAPILACAK İŞLEM ADIMLARI

17 Eylül 2024 Salı

Yemek kartına para yükleme ekranı için TIKALYINIZ.

2024-2025 eğitim-öğretim dönemi 16 Eylül 2024 Pazartesi günü başlayacak olup, Üniversitemiz yemekhanelerinde kullanılmakta olan kartlı geçiş sistemi, yalnızca öğrenci ve personel kimlik kartları üzerinden gerçekleştirilmekte iken, tüm öğrenci ve personel için T.C. Kimlik Kartı ile de kullanıma açılmıştır. Bununla birlikte Üniversitemize yeni kayıtlanan öğrencilerimiz de öğrenci kimlik kartları kendilerine teslim edilinceye kadar, öğrenci numaraları ile Giresun Üniversitesi web sayfasından yer alan T.C. Kimlik akıllı kart para yükleme sayfasındaki işlem adımlarını takip ederek para yükledikten sonra Kartlarını para harcama cihazlarının altında bulunan okuyucuya okutmak suretiyle, yemek hizmetinden faydalanabileceklerdir.